Коя прахосмукачка избрах за себе си и защо?

DSC_0224

Аз съм продавач и като такъв нямам лоша стока защото сам имам възможността да избирам какво продавам (поне донякъде), но измежду всички тези продукти има такива които се отличават с доста добри и положителни качества!

Хубавото в случая е, че аз мога да избера това което най-добре ми пасва на нуждите понеже не трябва да се съобразявам много с цената, а по скоро с наличността и мога да сравня измежду всички аналогични модели без да ги купувам!

Това е нещо което повечето не могат да направят, но аз ще направя вместо вас!

Защото искам вие също да имате визия за това което евентуално бихте си закупили и понеже днес ще говорим за това коя прахосмукачка избрах за себе си ще покажа и кои са аналогичните модели в нашият каталог, но преди всичко това ще кажа нещата които ми направиха най-добро впечатление и защо избрах точно тази прахосмукачка?

Защо избрах точно тази прахосмукачка?

Защото е червена (каза жена ми, а аз и казах, че е технически далтонист) !? Както предполагам се досещате цветът и беше последното нещо което ме вълнува (и това е нормално понеже съм мъж), основните неща които ме подтикнаха да насоча погледа си към тази прахосмукачка, а не към която и да е друга са:

  1. Изключително удобният и дизайн (филтри, дръжки, четки и т.н.) – с нея просто е удобно да се работи (по-удобно от 90% от всички модели до които съм имал възможността да се докосна)
  2. Качествените материали от които е изработена – тук някой може да ме попита “Ти да не си им правил анализ на материалите?“.
    Не съм, но ми допадат на допир, плътност и стабилност въпреки, че цялата прахосмукачка е от пластмаса тя не се гъне и не се държи много стабилно, за разлика от “Червеното LG” което преместих много нежно докато ме следеше с поглед моята любима, А ПОСЛЕ така бързо плъзнах по стълбите на мазата към вечността след като се освободих от поробващият поглед на господарското тяло!
  3. Перфектната филтрация – ако имах дете (така и така ще имам) това щеше да е първото нещо заради което бих избрал тази прахосмукачка! Предполагам имате спомен какво става когато пуснете прахосмукачката, как се отделя тази запомняща се миризма на новообразувани микроорганизми във влажната среда на вътрешността на прахосмукачката ви? Е този ефект го няма при AEG 7820EL, но за сметка на това почистването му е една идея по-сложно (ще го обясня малко по-нататък).
  4. Мощността  – това е последното нещо което гледам вече при изборът си на прахосмукачка, понеже всяка една с мощност над 700W би свършила същата работа, а тази има дори излишък от над още 700W.
  5. Шумът – въпреки, че AEG 7820EL не е една от най-тихите прахосмукачки които съм чувал, особено ако я сравняваме с AEG ULTRASILENCER ÖKO USGREEN , но пък със сигурност не е и толкова шумна както някой 2500W звяр със не много по-голяма всмукателна сила

Недостатъкът на всички прахосмукачки с контейнери?

Това са филтрите, и колкото по-добра филтрация има една прахосмукачка обикновено толкова по-сложни са нейните филтри. В случая съответната прахосмукачка не е с най-високото ниво на филтрация, но е може би на най-нужното ниво като имаме предвид филтрите.

Почиства се изключително лесно, едрият боклук в 99,99999% от случаите е в прозрачната част, а финият прах и частици са в мекият дунапренен филтър, който се почиства с вода, както почистваме гъбата с която мием чиниите.

Странно, говоря за недостатък и колко е лесно?

Не мислите ли, че си противореча? Ами нали затова си избрах тази прахосмукачка, недостатъкът е почти премахнат благодарение на дизайна на филтрите, които са наистина удобни. Ето какво бих препоръчал ->

Прахосмукачки които използват същият принцип:

Турбо четката решава проблема с космите от животните (и дамите)!

Ако навсякъде има косми (по килима, канапето или дивана) без значение какъв точно е източникът на тези косми и това ви дразни, значи имате нужда от турбо четка. Вижте клипа по-долу за да видите какво успя да измъкне прахосмукачката с турбо четката от привидно чистият килим!

Може да не се вижда добре затова ще покажа и малко снимки …

DSC_0221

На турбо четката се виждат няколко основни цвята предимно човешки косми, това е така защото на точно този килим понякога се правят прически и съответно излишното количество косми незабележимо полепва по иначе приятно изглеждащият килим.

DSC_0223

DSC_0222

На горните 2 снимки пък се виждат изцяло животински косми, собственост на любимата котка на семейството, която също много обича да се излежава там когато и се спи (90% от времето). Освен космите в контейнера може да се види и финият прах който си е мислел, че няма как да бъде извлечен от килима.

Снимките са хубаво нещо, но докато натисках бутона да снимам последната снимка обърнах боклука отново на пода затова мисля да приключвам с тази статия и да събера отново боклука!

А вие през това време можете да погледнете всички наши прахосмукачки и да си измислите въпрос който да ме попитате, а аз със сигурност ще ви отговоря 🙂

Добави коментар