Какъв тостер да избера и колко да похарча?

Това е колкото лесен толкова и труден въпрос, защото има толкова много тостери измежду които можем да избираме.

За две или четири филии хляб едновременно или по отделно, метални, пластмасови, евтини или скъпи.

Най-важното нещо е от какво имаме нужда. Аз лично въппреки, че не консумирам толкова много хляб притежавам тостер за четири филии, вярно заема малко повече мястно, но когато реша да си препека хляб го ползвам с пълният с икапацитет, когато реша че искам само 1 или 2 филии пускам само толкова, така че за мен това е оптимумът.

Ако обаче ми трябва подобен уред за вилата или място, на което няма да го ползвам толкова, бих си взел двуфилиен защото ще спестя пари!

Но пари не се спестяват само от това, когато тостерът е с метален корпус обикновенно е по скъп, а когато в корпусът има и други метали, като мед или месинг цената му скача направо в небесата. Дано дизайнът на кухнята ви да позволява такова бижу, но в общият случай иноксов тостер за четири филии е оптимумът като функционалност и визуална удовлетвореност.

Да систематизираме:

  • Когато искаме най-доброто за парите си логично е да вземем тостер за 4 филии с пластмасов корпус ако разбира се не се предлага по-евтин с метален корпус
  • Когато искаме още по икономичен вариянт или нямаме такава консумация избираме тостер за 2 филии
  • а когато не знаем какво да правим с парите си избираме най-скъпият тостер 🙂 и няма как да сбъркаме!

За справка на цените бих ви препратил към тази страница, а ако можете да допълните с нещо тази статия можете да го направите чрез формата за коментари по-долу. Благодаря ви!

Георгиев

Самопровъзгласил се инжИнер, многознаец с претенции за писател ( двойкаджия по български ) и готвач.

Други статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.