Защо предлагаме електроуреди които не са в наличност?

prazna-vitrina3

Ако се интересувате защо имаме толкова електроуреди които не са в наличност и продължават да се пречкат в каталога…
Най-просто казано: „Защото със сигурност ще ги имаме отново!

Но въпреки това защо просто не ги зареждаме?

Ако причината не е ясна сега ще я разясня! За разлика от абсолютно новите уреди които се произвеждат в завода, УРЕДИТЕ С ТРАНСПОРТНИ ДЕФЕКТИ не се произвеждат!

Точно така уредите с транспортни дефекти са продукт на случайността и не се произвеждат, дори напротив те са нежелан страничен ефект на магазини с голям обем от работа защото продуктите стават негодни за продажба и съответно цената им се намаля драстично!

От друга гледна точка, ние харесваме уредите с транспортни дефекти заради атрактивната цена на която могат да бъдат предлагани и съответно закупени! Бъдете прями същото нещо го знаете и вие. Нали затова искате да ги купите на тази цена въпреки възможността от дефект?

Това е нормално и по-важното логично, защото няма смисъл (поне според мен) да се дават повече пари за нещо което върши същата работа! И точно поради тази причина уреди които идват в малки серии (защото е трудно да бъдат класифицирани като такива с транспортен дефект) свършват бързо и стоят в каталогът ни като изчерпани.

Затова и предлагаме възможността да се абонирате за уредите които ги нямаме налични към момента!

„А защо просто не ги поръчате?“ (въпрос на клиент)

Да си призная, замислих се и аз по този въпрос, наистина мога да поръчам по-голямата част от уредите които ги няма в наличност, но тогава се появява другият проблем – ЦЕНАТА!

Ако поръчам уред и ако искам да го продам, цената му в 90% от случаите би била тази която обикновено е задраскана или максималната отстъпка която мога да направя ще е в порядъка на 10-20% от цената и подозирам, че тогава ще имам тези продукти в наличност, но никой няма да ги иска!

Точно заради това се ограничаваме от зареждането на безсмислено скъпи уреди които ще стоят на склад, и ще заемат мястото на електроуредите с транспортни дефекти които наистина искаме да продаваме и които вие искате да купите!

Ако все пак искате да купите уред дори и на по-висока цена ние винаги можем да поръчаме специално за вас чисто нов уред от завода, само кажете!

 

Георгиев

Самопровъзгласил се инжИнер, многознаец с претенции за писател ( двойкаджия по български ) и готвач.

Други статии

21 Comments

 1. Защо не подарите на домовете за сирачета от семеен тип?
  Такъв има в Русе на ул. Котовск-10
  които по трудно дъвчат и ще ви бъдат страшно благодарни
  Няма значение че са с транспортни дефекти,само да са използваеми
  Моля Ви!

  1. Защото държавата достатъчно пари хвърля, за осиротели циганчета и деца с проблеми. За едно такова дете, месечно се отпускат по около 1400 лв. за вашето дават ли толкова? Информацията ми е от ЦНСТ, където съм работил! Този тип деца НЕ СА благодарни, те приемат всичко за даденост, мислят си, че всички са им длъжни, не оценяват техники и дрехи, и не пазят нищо, дори капризничат! Виждал съм как от куп дарени дрехи се подбират определени неща, другите се хвърлят през балкона и се сърдят, че не са по техния вкус! Ако ще подаряват, по-добре е на старчески дом, където хората вече са работили и плащали данъци цял живот, чиито деца вероятно са в чужбина или нямат възможност да се грижат за тях, поради една или друга причина. Дайте на тези, които са дали преди вас

   1. Мирослава

    Да, така е, техният живот е просто невероятен. И аз съм чувала, че тези 1400 лева отиват точно при тях. Аз пък съм била в такъв дом на работа (стаж). Няма нищо общо с това, което описвате. Какво по точно приемат за даденост? Да нямат родители, всички да мислят за тях, като за хора трета ръка и дори да нямат право да искат нещо, защото чичкото ще ги нарече неблагодарни, ако искат да имат нещо по своя вкус. Знаете ли защо са циганчета? Защото „белите“ в нашата държава разсъждават като Вас и не осиновяват тези деца. В домовете се грижат за „белите“ деца, защото може да бъдат осиновени, а за другите въобще не се грижат. Не съм виждала нищо по повърхностно от този пост!!!!!!!!!!!!!!

 2. Интересувам се от блендера Vitamix. Записана съм на опцията Кажи ми когато е наличен, но вероятно това се случва на доста време веднъж. Може ли да ми дадете ориентировъчна цена за поръчка на чисто нов уред с пълна гаранция.

 3. Мария Червенкова

  Еспресо кафемашина De’Longhi EC152CD / 15bar ИНТЕРЕСУВАМ СЕ ОТ ТАЗИ МАРКА КАФЕВАРКА.МОЛЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯ КОГА ЩЕ ИМАТЕ ОТНОВО ДОСТАВКА
  БЛАГОДАРЯ
  С УВАЖЕНИЕ МАРИЯ ЧЕРВЕНКОВА

 4. Ваня Георгиева

  Интересувам се от раклет за четирима , по възможност с каменна плоча .
  Моля Ви да ми кажете кога и ще имате ли такъв продукт .

  Благодаря предварително!

 5. Стефанов

  Търся уред за варене на буркани.

 6. Валентина

  Чудесна статия, но наистина дразнещо е да четеш без запетайки. Целият труд на автора „олеква“. Та, моля, пред „който“, „която“, „които“ в следващата статия от блога си, който всъщност е с рекламна цел, да слагате запетайката, за да внушавате повече доверие.

  1. "инж." Георгиев

   Благодаря, за съвета, повярвайте ще направя всичко възможно да се поправя в бъдеще, ако пропусна все пак знам, че ще имам приятел в нужда, който да ми напомни!

 7. Цветомира

  Ще имате ли скоро?

 8. Иван Мутафчийски

  Интересувам се кога ще имате то машината за вакумиране?

 9. Койчо Станев

  Здравейте!Много съм доволен от закупените от Вас продукти,номмного от харесаните от мен са свършили.Моето предложение тези продукти да бъдат свалени от каталога,защото се надяваме да си закупим и когато отворим продукта пише,че е изчерпан.Мисля,че след като е изчерпан е нужно да бъде махнат от каталога.Това е мое мнение и не задължавам никой да го изпълни,само е предложение.поздрави!Койчо Станев – Оряхово,Врачанска област.

 10. С удоволствие бих поправила някои Ваши препинателни и правописни грешки, господин ‘инженер’. Нищо лично, просто разсейват от съдържанието.

 11. Vtoja magazin ima li neshto v nalivhnost eftinite neshta gi njama izchistvaite neshtata koito nesa v nalichnost

 12. П.Райков

  Здравейте имам интерес към комбайна Magimix 5200 XL
  ще се радвам,да ми пишете,когато имате в наличност 🙂

 13. Здравейте, искам да питам ще имате ли за продажба от тази фурна и мога ли да дойда в магазина Ви, тъй като съм от гр.Варна, за да я видя и да реша дали да я купя?
  https://magprom.net/furna-s-kotloni-i-konviektsiia-russell-hobbs-22780-1600w
  Благодаря предварително за отговора!

 14. Беатрис

  Интересувам се от тази парочистачка? Кога ще я имате отново в наличност?

 15. Людмила Кирова

  ПРАХОСМУКАЧКА AEG VAMPYR CEANIMAL / 1500W КОГА ЩЕ ИМАТЕ ..МОГА ЛИ ДА ПОРЪЧАМ?

 16. Людмила Кирова

  ПРАХОСМУКАЧКА ELECTROLUX AEG CE2300PARK С МОЩНОСТ 2300W кога ще имате отново?

 17. Цветослав

  Кога ще има 10бр налични

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.