Защо предлагаме електроуреди които не са в наличност?

prazna-vitrina3

Ако се интересувате защо имаме толкова електроуреди които не са в наличност и продължават да се пречкат в каталога…
Най-просто казано: “Защото със сигурност ще ги имаме отново!

Но въпреки това защо просто не ги зареждаме?

Ако причината не е ясна сега ще я разясня! За разлика от абсолютно новите уреди които се произвеждат в завода, УРЕДИТЕ С ТРАНСПОРТНИ ДЕФЕКТИ не се произвеждат!

Точно така уредите с транспортни дефекти са продукт на случайността и не се произвеждат, дори напротив те са нежелан страничен ефект на магазини с голям обем от работа защото продуктите стават негодни за продажба и съответно цената им се намаля драстично!

От друга гледна точка, ние харесваме уредите с транспортни дефекти заради атрактивната цена на която могат да бъдат предлагани и съответно закупени! Бъдете прями същото нещо го знаете и вие. Нали затова искате да ги купите на тази цена въпреки възможността от дефект?

Това е нормално и по-важното логично, защото няма смисъл (поне според мен) да се дават повече пари за нещо което върши същата работа! И точно поради тази причина уреди които идват в малки серии (защото е трудно да бъдат класифицирани като такива с транспортен дефект) свършват бързо и стоят в каталогът ни като изчерпани.

Затова и предлагаме възможността да се абонирате за уредите които ги нямаме налични към момента!

“А защо просто не ги поръчате?” (въпрос на клиент)

Да си призная, замислих се и аз по този въпрос, наистина мога да поръчам по-голямата част от уредите които ги няма в наличност, но тогава се появява другият проблем – ЦЕНАТА!

Ако поръчам уред и ако искам да го продам, цената му в 90% от случаите би била тази която обикновено е задраскана или максималната отстъпка която мога да направя ще е в порядъка на 10-20% от цената и подозирам, че тогава ще имам тези продукти в наличност, но никой няма да ги иска!

Точно заради това се ограничаваме от зареждането на безсмислено скъпи уреди които ще стоят на склад, и ще заемат мястото на електроуредите с транспортни дефекти които наистина искаме да продаваме и които вие искате да купите!

Ако все пак искате да купите уред дори и на по-висока цена ние винаги можем да поръчаме специално за вас чисто нов уред от завода, само кажете!

 

15 коментара

 1. Avatar Нели 4 години.
  • Avatar Пламен 2 години.
 2. Avatar Соня 4 години.
 3. Avatar Мария Червенкова 4 години.
 4. Avatar Ваня Георгиева 3 години.
 5. Avatar Стефанов 3 години.
 6. Avatar Валентина 3 години.
  • Георгиев "инж." Георгиев 2 години.
 7. Avatar Цветомира 3 години.
 8. Avatar Иван Мутафчийски 3 години.
 9. Avatar Койчо Станев 3 години.
 10. Avatar BpaHa 3 години.
 11. Avatar Natalia 2 години.
 12. Avatar П.Райков 2 години.
 13. Avatar Живко 2 години.
Добави коментар