Уредите в МАГПРОМ

Тук сте защото сте се убедили, че нашите цени и условия са може би най-добрите, както и че предлагаме много продукти които не се намират на друго място.

НО…

все още не сте сигурни, че трябва да ги купите от нашият магазин?

Ще бъда честен, аз също съм внимателен когато купувам онлайн, особено когато купувам за първи път от даден магазин.

В тези случаи, започвам да търся отзиви в сайта и извън него, като използвам най-често гугъл натисни тук за отзиви в гугъл.

А може и да сте направили своята проверка и просто да искате да разберете повече за нас и нашите уреди?

Тогава да започвам.

Фирмата ни бе основана през 2011-та година в град Варна. От тогава насам нашият екип работи непрестанно за да достави на Вас нашите клиенти, скъпи електроуреди внос от Западна Европа на по-ниски цени, звучи като реклама нали?

При нас могат да бъдат намерени електроуреди с козметични дефекти, нови и дори употребявани електроуреди. Въпреки, че болшинството от уредите ни са само с нарушен търговски вид и опаковка понякога се случва да попаднат и уреди които са употребявани, но ние винаги описваме това и съобразваме цената.

А когато ни попаднат качествени нови уреди без дефекти на добра цена също ги набавяме за да е още по-богат изборът Ви.

Ако си нямате и идея какви могат да бъдат транспортните дефекти ви препоръчвам ето тази статия , където има примери със снимки на няколко уреда и техните несъвършенства.

Но нека не губим време в стандартно представяне, едва ли има някой който иска да слуша за това?

Тук сме за да говорим за цифри, избор и факти нали?

Изборите, които правим всеки ден ни определят (сигурен съм, че съм го чувал в реклама, дори е и някак си мъдро), но те изборите пък от своя страна се определят от бюджета ни…, който за жалост никога не стига или греша?

Силно се надявам да греша, лошото е, че не познавам хора, на които да им стига. Това просто не е в човешката природа и не говоря само за пари!

Това автоматично обяснява нашата поява и защо сме на пазара вече почти 10 години (към момента на писане на тази статия).

Ако един уред струва 300 Евро, ние го предлагаме за 200 евро, понякога малко по-малко или повече, но винаги качеството е високо особено от това на нискокачествените продукти предлагани, като невероятни оферти.

Разбира се понякога може да се наложи да се направи компромис с незначителен козметичен дефект, но почакайте…

Имате ли електроуред у дома без дефект, без драскотина?

Ако се окаже, че има човек с такъв уред, то тогава той не му е трябвал по начало. Домакинските уреди просто не са устроени така, те се износват, забравяме ги във фурната, падат от шкафа, ръчкаме ги с ножа и какви ли още не манипулации които ги съсипват визуално.

Тогава трябва ли да плащаме повече за неизбежното?

Тук се намесва личният избор и съм сигурен, че няма правилен отговор ако клиент може да преглътне някоя драскотина, която така или иначе ще се появи тогава спестените пари са допълнителен бонус.

Ако пък клиента е много педантичен и не би направил подобен компромис, по-добре да попита предварително дали уреда има някакво несъвършенство и дали то е видимо.

Нека да отговоря на няколко често задавани въпроса:

В: Уредите работят ли?
О: Да разбира се, преди да ги изпратим ги тестваме задължително!

В: Подходящи ли са за подарък?
О: Да и Не, понякога опаковките не са перфектни, понякога са транспортни, лично аз съм правил подарък с такива и човекът отсерща не се разсърди. Мога да дам и много такива примери с клиенти които поръчват за подарък, но в крайна сметка изборът е ваш!

В: Защо всички продукти имат задраскана цена?
О: Понякога продуктите са на промоция, тогава има две задраскани цени (Нормална продажна и Цената при нас), когато е само една задраскана цена това е нормалната клиентска цена или RPP.

В: Ако уредът не ми хареса визуално мога ли да го върна?
О: Да ние изпращаме всички уреди с преглед и тест ако уредът не ви хареса можете да го върнете.

В: Мога ли да върна уред след като съм го взел от еконт?
О: Да ако уредът не е използван, повреден от вас нарочно или неволно, ако е във същият търговски вид в който е получен с всички придружаващи го елементи можете да го върнете в упоменатият в гаранцията срок. По закон 14 дни, а при повечето наши уреди до 30 дни след покупката.

В: Мога ли да заменя уред след съм го взел?
О: Ако връщате уреда в същият вид можете да поискате замяна.

В: Мога ли да подаря уред на друг човек без той да плаща?
О: Да, вие превеждате стойността на уреда по банков път, а ние изпращаме уреда.

В: Мога ли да купя уред на изплащане?
О: Разбира се, след като завършите поръчката си имате възможност да кандидатствате за лизинг с TBI банк.

В: Какъв дефект има уреда?
О: Всеки уред има или няма дефект, физически няма как да знаем какъв е дефекта и дали изобщо има преди да поръчате уреда. След направена поръчка ние ще го запазим за вас, и ако желаете можем да направим проверка. Ако уред има много дефекти колегите, които го подготвят и тестват задължително ще ви уведомят.

В: Закупил съм уред от друг магазин предлагате ли сервиз?
О: Да ние можем да приемем за ремонт и уреди които не са закупени от нас. Много често се налага да приемаме уреди за гаранция от големите конкурентни вериги. Винаги молим за точен модел на продукта.

Георгиев

Самопровъзгласил се инжИнер, многознаец с претенции за писател ( двойкаджия по български ) и готвач.

Други статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.