Уреди с транспортни дефекти МАГПРОМ и във Варна

31981.w625

Варна градът на чайките, гларусите облечени в човешка кожа, ТИМ-аджиите и всякакви други животински видове… За малко да започна както документален филм за Варна…

Може и да не повярвате, но нашият първи магазин за Уреди с Транспортни Дефекти е във Варна, понеже и ние сме от Варна (какво пък лошо има ?!), а и складът ни също се намира тук.

И какво от това?

Абсолютно сте прави да попитате този въпрос, ако вие не сте жители на Варна, или не се намирате тук към този момент, това абсолютно не ви касае или поне почти защото всички пратки за страната тръгват от тук, но като цяло тази статия е насочена за клиентите ни които искат да си купят Уреди с Транспортни Дефекти и въпреки кризата, ниските заплати и курортните цени на всичко решиха да продължат нещото наречено живот във Варна.

Защо е насочена към всички от Варна?

Ами защото много рядко се случва да прочетете, че имаме магазин във Варна при това в него имаме почти всички уреди в наличност (не всички!) и бихте си спестили транспортните разходи по куриери (естествено и на нас по този начин ще ни спестите 3 минути в подготвяне на товарителница и още 2 минути докато служителят на Еконт ги обработи докато не е  усмихнат както на снимката от баджа си), и което е още по-важно според мен можете да видите продукта който желаете на живо, да видите неговите алтернативи (и ние да ви убедим да си купите по-скъп вариант без да имате нужда от негоМайтап).

Защото  както се казва “Гледането е без пари“, а освен това при нас и тестът е без пари (то пък къде ли се плаща?), но ако искате да купите кафе машина ще ви направим кафе с нея (видяхте ли сега, това едва ли го има на друго място?), и за да стане още по-интересно ако искате да купите планетарен миксер със сигурност няма да направим тесто с него (по необясними причини,но ще ви демонстрираме как работи (това го мога.)

Темата уж беше насочена към Варненци…

Колегата вече ме ръчка в ребрата да кажа къде се намира магазинът ни… Той се намира тук, на Фредерик Жулио Кюри 51 В ->

Ако идвате с кола и имате GPS съм на 100% сигурен, че няма да ви докара при нас защото при всичките ми опити с технологиите те ме упътваха до гърба на сградата, тоест ако GPS ви каже убедително, че сте пристигнали на правилното място ще ви се наложи да заобиколите сградата.

И ако не сте се изнервили от обикалянето ние ще ви изнервим, защото може да се случи така, че точно в този момент не сме в магазина (греда…), а сме в склада който се намира в Западна промишлена зона (… А сега де?).

Сега ако това беше Холивудски филм, много ефектно щях да превъртя лентата назад до момента в който се чудехте дали да ни се обадите преди да дойдете в магазина, но въпреки това не ни се обадихте и щях да ви накарам да ни се обадите примерно на номер 088 229 1159 (моят номер)!

След като прочетохте това най-вероятно вече си задавате въпроса защо не предприемаме мерки за този проблем при положение, че сме наясно с него? В случая мога да кажа само следното:

Решението на проблема е елементарно, наемаме някой да стои в магазина (откриваме още едно работно място), това винаги е добро решение ако питате икономистите защото се вдигала видиш ли производителността (на кое?), но както знаете безплатен обяд няма и всичко влиза в цената, дори и заплатите, а ние искаме да работим евтино за да сте доволни вие! Но дали това ще реши всички проблеми, за да разберете четете нататък!

Как да сте доволни клиенти, след всичко което ви причинихме ( заобикаляне, стресът от това да разберете, че ни няма в магазина, вероятно потрошаване на GPS-a) като нас ни няма и не можете така или иначе да ни станете клиенти (парадокс!)???

Ще се повторя и ще ви приканя още веднъж да ни се обадите предварително може и на номера на колегата  087 630 8092 (обаче той е малко лош!) така, че все пак се обадете на мен и кажете кога ще ви е удобно да дойдете без значение датата или часът (но нека все пак използваме Григорианският календар И условно да приемем че един ден има 24 часа) и не забравяйте да кажете за какво идвате, кой е уредът който ви интересува (ако може марка и модел) и естествено ако имате някакви “специални” изисквания!

Защото по закона на Мърфи точно това за което сте дошли няма да го има или някой ще го е купил преди 2 часа, а както казах в началото “Имаме почти всичко (но не всичко), налично в магазина!“, а още повече имаме над 100 продукта с наличност само една последна бройка, която наличност лесно се променя и става нула, и нали се сещате няма как да ви я набавя!

Защо написах всичко това?

Защото искам да ви спестя време, неудобство и разкарване. Това са неща които страшно много ме отблъскват (изнервят, дразнят, ще откача) и знам, че не съм единственият който си цени времето и мрази да го разкарват все едно е отишъл да иска разрешение за строеж на плажа, а не да си остави парите на някакви си тарикатчета въпреки, че няма нищо лошо да се видим неочаквано, винаги съм обичал изненадите.

И като финал на статията за Транспортни уреди с … Уреди с транспортни дефекти които се намират във Варна искам да ви поканя в магазинът ни да се запознаем на живо (така правим и повече отстъпки!) и да видите, че почти всичко което съм написал дотук не е пълна глупост въпреки, че ако колегата прочете какво съм писал за него ще изгоря поне 500 калории докато успея да му се измъкна (леко увреден и силно ритнат)…

tumblr_ml9sjwex7K1rftd23o1_250

Добави коментар