Искаш ли подарък за 279лв? Научи повече.

Nespresso капсулa за многократна употреба Magprom NK01

15,00лв  12,00лв
Спестявате: 20%
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 3.18 лв.

4 x 3.18 лв.

Наличен онлайн

Магазин ВАРНА: 12 бр.

Магазин СТ. Загора: 7 бр.

1 година гаранцияБезклрайна грижа за клиентаUK преходник

Изпращаме всички уреди с опция преглед и тест в цялата страна!
Доставките са за сметка на клиента с 15% отстъпка от куриерската услуга по стандартната тарифа на ЕКОНТ!

Magprom NK01 кратка информация

Състояние: Нов само с козметични дефекти

За всички любители на Nespresso машините, наши клиенти предлагаме промоционални цени за уникалният продукт с който можете да сложите край, на разходите за скъпи капсули с кафе на Nespresso!

Продуктът който предлагаме е капсула за многократна употреба, която може да бъде използвана повече от 100 дори 200 пъти при внимателна употреба! Продуктът е уникален за пазара специално разработен за Magprom, без аналог изработен от BPA пластмаса, която е безвредна за здравето и не променя вкуса на кафето!

Капсула за многократна употреба за Nespresso машини

Комплекта включва една капсула с черен цвят съвместима с всички кафемашини на Nespresso. Капсулата пристига без кафе и освен кафе може да слагате всякакви видове NESCAFE, NESTEA и инстантни топли съставки. Дори за по-запалените ще поместя в клип как си правя от насипен чай невероятен горещ чай с неповторим аромат, който отдавам на по-високото налягане на Nespresso машините. 

Nespresso капсулите са съвместими само с машините Nespresso, всички останали стандарти като Dolce Gusto са несъвместими!

За по-големи количества има и отстъпки!

Как се ползват капсулите за многократна употреба, демонстрация с насипен чай.

 

Ако искате Nespresso капсули за Magprom NK01, ние от MAG PROM.NET можем да ви предложим капсула която се използва многократно над 100 пъти, за повече информация ---> вижте тук.

Доставка на уреди с транспортни дефекти

  • Уредите в magprom.net са нови със и без транспортни дефекти или иззети от лизинг!
  • Транспортни дефекти могат да бъдат липсващо упътване, липсваща оригинална опаковка или драскотини по корпуса, но не и проблем с функционалността!
  • Nespresso капсулa за многократна употреба Magprom NK01 е тестван за безопастност и функционалност преди да стигне до вас, възможно е да има следи от течност!
  • Упътването на Magprom NK01 е на Английски!
  • Снимките на Magprom NK01 са за визуално представяне и не описват приставките и състоянието!
  • Запазваме си правото да променяме и актуализираме съдържанието по всяко време.
  • Описанието на продукта описва всички части които ще получите. Други елементи които не са включени в базовата окомплектовка се заплащат отделно при запитване за наличност.
  • Всички снимки са за обща представа, възможно е цветовете да имат леки разминавания в тоновете в зависимост от монитора от който се гледa, да има сенки или отражения които да предават форми или образи които физически няма как да бъдат възпроизведени с различно осветление.
0 Отзиви