Всички пратки пристигат без закъснение | спазваме стриктна хигиена
🕓 ПОН до ПЕТ : от 10:00 до 17:00
Любими
ЗАТВОРИ
logo
0
Филтри
Филтър
Отзиви

Уреди за кисело мляко

Днес все повече хора прибягват до здравословното хранене и консумацията на плодове, които обаче са с кратък период на годност. За да бъде удължен и дори през зимата да можем да се храним с вкусни и пълни с витамини плодове, трябва да използваме специалните сушилни. Как се избират и поддържат правилно? Можем ли да купим нови на по-ниски цени?

Как се използват сушилните за плодове

В начина им на използване няма нищо сложно! Необходимо е да сложите толкова продукти, колкото могат да поберат тавите на уреда и да го включите в контакта. На следващия етап просто натискате бутона за стартиране на процеса и всичко останало започва автоматично. В тези машини за зеленчуци още могат да се обработват и различни подправки и билки. Обикновено, вътрешността на сушилнята за плодове се нагрява до определена температура и тя се поддържа посредством термостат, така че в крайна сметка да се получи качествен краен резултат.

Дълготрайността на машините за зеленчуци до голяма степен зависи от начина, по който се използват и съхраняват. Ето какви са общите правила за употреба:

  • Приготвяне и поставяне на продуктите в специалните тави;
  • Включване на електроуреда и изчакване до завършване на процеса по сушене;
  • Почистване и прибиране на сухо и проветриво място при стайна температура.

Както забелязвате, процедурата по приложението и съхранението на домашните дехидратори е елементарна и постижима от всеки човек. Днес на пазара обаче има различни видове и с отделни характеристики според потребностите.

Каква да изберете според нуждите си

Днес на пазара, включително и в онлайн магазина за нови сушилни за плодове с транспортни дефекти се предлагат различни видове, съответстващи на отделните потребителски нужди. Най-важното в случая е да направим избора на вместимост, размери и брой нива. При класическия вариант за едно четиричленно семейство са достатъчни 3-5 нива на тавите за сушене на няколко килограма за една сесия. При обработката на по-голямо количество продукти се насочете към моделите с 6 и 8 нива.

При необходимост от сушенето на по-голямо количество продукти се препоръчват сушилните, позволяващи обработката на 15 и повече килограма за една сесия.

Защо да поръчате онлайн от Magprom

Защото в онлайн магазин magprom.net се предлагат различни нови сушилни за плодове, домакински електроуреди и техника с транспортни дефекти, които разбира се са достъпни и на значително по-ниски цени. Имате също и възможност да посетите физическия магазин на Магпром във Варна, където да видите на живо всеки един от продуктите. Заповядайте!

Машина за кисело мляко Severin JG3516
ПРОДАДЕН
36.99
Редовна цена: 70.00
Машина за кисело мляко Severin JG3519 / 13W
ПРОДАДЕН
Дигитална машина за кисело мляко Severin JG3523 / 18W
ПРОДАДЕН
Машинка за кисело мляко Lakeland 71068, 20W
ПРОДАДЕН
Машина за кисело мляко Lakeland 71515, 20W
ПРОДАДЕН