Всички пратки пристигат без закъснение | спазваме стриктна хигиена
🕓 ПОН до ПЕТ : от 10:00 до 17:00
Любими
ЗАТВОРИ
logo
0
Филтри
Отзиви

Прахосмукачки и чистота

Прахосмукачки и чистота

Прахосмукачката е един от уредите в дома, без който не бихме могли да живеем нормално дори и седмица. Как обаче да се спрем на точния модел и кои функции са важни?

Как да изберете прахосмукачка

Основен сред факторите, на които трябва да обърнете внимание, е мощността. От нея зависи доколко ефективно е устройството. По-мощните модели засмукват с по-голяма сила.

Капацитетът също е нещо, на което е добре да обърнете внимание. При прахосмукачките „капацитет“ означава обема на торбичката или на контейнера. По-големият капацитет означава по-дълго време безпроблемна работа и смяна на торбичката на по-редки интервали.

Шумът също е сред основните критерии, на които да обърнете внимание при избора. Различните видове прахосмукачки имат нива на шум между 65 и 85 децибела. Условно се приема, че равностойността на 70 децибела е звукът от нормален разговор, докато над 80 – на звуците, които произвежда много оживена улица.

Защитата от прах също може да е ключова при взимането на решение. Ако някой от семейството ви страда от астма или алергии от домашен прах, то добре е прахосмукачката, която избирате да има HEPA филтър. Той спира разпръскването във въздуха на фините прахови частици. Има HEPA филтри от различен клас. Колкото по-висок е, по-надеждна е защитата.

Какви са предимствата на акумулаторните модели

Акумулаторните прахосмукачки са чудесно решение, с което може да почистите всяко място, без значение къде се намира: в къщата, в двора, в гаража... Те са преносими и работят със зареждащи се батерии. Някои модели имат дори два комплекта батерии, които може да се сменят за по-дълъг цикъл на работа.

Ето какви прахосмукачки се предлагат в МАГПРОМ

  • Прави (вертикални);

  • Безкабелни;

  • С воден филтър;

  • Роботи;

  • Перящи;

  • Безшумни;

  • С контейнер;

  • С торбичка;

  • Ръчни.

Защо да се доверите на Magprom

Качествените електроуреди по правило са скъпи, но не и при нас. В Магпром ще откриете огромно разнообразие от топ уреди за домакинството с огромни отстъпки. 

Ние предлагаме техника на редица водещи марки: AEG, Electrolux, Miele, Philips, Rowenta, Hoover, Tefal, Zanussi, Panasonic и много други. Прахосмукачките и другите устройства, които ще откриете тук, са с безупречни технически качества, но с леки транспортни дефекти. Това позволява да ги предложим на цени, каквито не може да откриете на друго място.

Може да разгледате каталога ни онлайн на magprom.net, а ако сте наблизо – и да ни посетите на място в магазина ни във Варна, а за градовете София, Пловдив, Бургас, Русе както и останалите населени места предлагаме бърза доставка с отстъпка и опция преглед и тест. Не пропускайте супер находките! Всеки ден добавяме нови попълнения.