Всички пратки пристигат без закъснение | спазваме стриктна хигиена
🕓 ПОН до ПЕТ : от 10:00 до 17:00
Любими
ЗАТВОРИ
logo
0
Филтри
Филтър
Отзиви

Тостери

Тостери

Препечените филийки са чудесни за закуска, но и перфектно пасват към обяда и вечерята. А хрупкавите и бързи препечени филийки са запазена марка на тостера. Ако все още не сте оборудвали кухнята си с този ценен помощник, вижте нашите съвети за избора му.

Първият тостер е изобретен през 1893-та година и по-скоро е приличал на лампа или настолна печка отколкото на уредът който толкова добре познаваме! Създателят му се казва Алън МакМастърс и градът в който е бил пуснат за първи път е Единбург - Шотландия. Първите тостери въобще не са били толкова удобни колкото съвременните, изисквало се е огромно внимание докато се пекат филийките, уредът доста често е прегарял и се е налагало много често смяна на реотаните, но с технологичният напредък, развитието на материалите дизайнът и цялостният им вид са се преобразили до сегашното състояние.


Първият тостер

Какво е тостер?

Тостер наричаме уреда, който използваме за припичане на различни видове филийки. Той има обособени специални гнезда, където се поставят тънко отрязаните парчета хляб. Уредът изпича филиите така, че да придобият кафеникава хрупкава коричка. 

Какви видове тостери има?

  • За 2 филии. Гнездата за филиите може да са разположени успоредно едно до друго или по дължина;
  • За 4 филии. Някои от моделите за 4 филии позволяват опция за печене 2 по две. Тоест, не е нужно винаги да нагрявате и четирите гнезда едновременно, а може да използвате и само две от тях. Имат отделни бутони за старт;
  • С допълнителна функция размразяване и претопляне;
  • Автоматични тостери. Имат таймер, който изважда хляба след определен брой минути, така че елиминира опасността да го прегорите. Някои от видовете позволяват вие да настроите времето на таймера;
  • С функция предварително изключване (стоп бутон);
  • С ретро дизайн;
  • Сандвич преса. Действа на подобен на тостера принцип (хлябът се изпича от двете страни), но тук той е под формата на сандвич от две филийки с пълнеж между тях.

Защо са нужни във всяка кухня?

Този компактен уред се използва от всички: от професионалните готвачи, от любителите кулинари и от хората, които не умеят да готвят добре, но обичат да хапват вкусна топла храна. Преносим е и може да бъде полезен навсякъде: в модерната отлично оборудвана кухня, в квартирата, на вилата. Достатъчно е само да имате електрически контакт, и е готов за работа.

Защо да се доверим на Magprom?

Да се купи качествено, но и същевременно евтино кухненско оборудване звучи като невъзможна задача, но клиентите на Магпром знаят, че за нас решаването на точно такива задачи е ежедневие. В онлайн каталога на нашия магазин ще откриете многобройни предложения за маркови и модерни тостери от висок клас, всеки от които – на най-ниските цени, които може да откриете на пазара.

Работим с топ марки като AEG, Braun, Hotpoint, Kenwood, Delonghi, Tefal, Severin, Brabantia, Russel Hobbs и други. Предлагаме техни нови продукти с намаления до 60%. Причината за тези големи отстъпки са леки транспортни ефекти на някои от стоките, които обаче по никакъв начин не пречат на тяхното безпроблемно функциониране и качества.

Тостер за 2 филии AEG AT3110 / 870W
69.99
Редовна цена: 159.00
Тостер Severin AT2289 / 800W
33.99
Редовна цена: 54.00
Тостер за 4 филии Kenwood TTM480, 1800W
89.99
Редовна цена: 159.00
Тостер за 2 филии ECG ST 818, 800W
30.99
Редовна цена: 34.00
Тостер за 2 филии John Lewis CPT160U /
64.99
Редовна цена: 129.00
Тостер за 2 филии Kenwood TTM440 / 900W
57.99
Редовна цена: 129.00
Дигитален тостер AEG AT7800 XL / 980W
109.99
Редовна цена: 269.00