Всички пратки пристигат без закъснение | спазваме стриктна хигиена
🕓 ПОН до ПЕТ : от 10:00 до 17:00
Любими
ЗАТВОРИ
logo
0
Филтри
Отзиви

Уреди за кухнята

Как можете да улесните готвенето и да намалите времето, което отделяте за него? С отлично оборудвана кухня, разбира се. Вижте кои уреди могат да ви помогнат за оптимизирането на домакинските задължения.

От какви дребни кухненски уреди имате нужда

  • Блендери;
  • Миксери;
  • Колбасорезачки;
  • Пасатори;
  • Месомелачки;
  • Ледогенератори;
  • Кухненски роботи;
  • Микровълнови фурни.

Робот или отделни електроуреди да изберете

Роботът върши много дейности и замества доста от уредите. Предимствата му са безспорни и винаги е отлична инвестиция. Не можем обаче категорично да отречем нуждата и от по-дребните помощници. Роботът е по-обемен и е по-трудно да му намерите място. Някои домакини избират да ги държат на кухненския плот, докато на други, които разполагат с по-малко открити пространства, се налага да го подредят в някой от шкафовете и да го вадят при нужда. Ако случаят е такъв, обикновено е по-практично да използвате малки уреди за различните дейности. Те са по-компактни и поддръжката им е по-лесна.

Друг довод в полза на отделните кухненски уреди е тяхната стойност. Докато кухненският робот се явява доста сериозна голяма покупка, малките устройства изискват по-скромна инвестиция и бихте могли да ги закупите поотделно на няколко пъти.

Кои са предимствата на кухненските уреди с транспортни дефекти

Когато трябва да пазаруваме техника, винаги стремежът ни е да изберем оптималната комбинация между изгодна цена и супер качество. Подобно съчетание обаче рядко е постижимо. Именно тук идва най-силният аргумент в полза на уредите с транспортни дефекти. Те са нови, качествени (понякога от последните серии на марките), но същевременно са евтини. Дребните дефекти значително понижават тяхната стойност и имате възможност да ги купите изключително изгодно. Сделката определено си струва.

Защо да поръчате онлайн от Magprom

В Магпром ще откриете всичко за Вашия дом. Складът ни се намира във Варна, а онлайн магазинът ни е достъпен за цялата страна по всяко време на денонощието. Домакинските дребни и едри електроуреди в нашия каталог са на водещи производители. Може да разгледате характеристиките и препоръките на десетки видове кухненски роботи, пасатори, мелачки, блендери и т.н. – както напълно нови, така и с леки дефекти. Всяко устройство, което предлагаме, е тествано и работи безупречно.

При онлайн поръчка от сайта на magprom.net доставката пристига при вас от днес за утре. Нещо повече – клиентите на Магпром използват отстъпка от 18% за куриерската услуга на Еконт. Ако пък не сте доволни от избора си, имате право на връщане на стоката до 30 дни. Офертата е повече от изгодна. Възползвайте се още днес!