Най-интересните прахосмукачки на 2019-та година : ГАРАНТИРАНО!

Ето ги, това са най-яките предложения за 2019 година които успях да изкопая:

Gtech AirRam Mk2

Основни функции:

 1. Безкабелна дръжка с батерия издържаща до 40 минути
 2. Моторизирана четка за справяне с мръсотията
 3. Контейнер с 0,8L обем
 4. Можете да я купите от Amazon или от тук

Тази безкабелна прахочистачка няма да замени вашата конвенционална прахосмукачка, но и прахосмукачката ви не може да я замести!

Тя разполага с 4 колелца позволяващи ви лесно предвижване по повърхоността на пода, с нея можете да достигнета на места, до които достига само метла и всичко това с невероятното тегло от 3,5 kg., които между другото се вдигат в редки ситуации, а през останалото време просто плъзгате уреда по пода.

Почистването става посредством турбо четката, която се справя изключително добре с прах и дребни боклуци които се изпречат на пътя и!

Dyson Cyclone V10 Absolute

Основни функции:

 1. Тежи само 2,6кг
 2. Работи с батерия която издържа до 60 минути с едно зареждане
 3. В комплекта има три различни четки за под
 4. Перфектна филтрация
 5. В комплекта докинг станция за стена

Не знам защо все още се купуват прахосмукачки с кабел, но каквато и да е причината с Dyson Cyclone V10 Absolute вече няма да имате нужда от това въпреки, че струва колкото половин кола на старо единственият проблем който може да имате за 10 години работа е батерията която струва евтино и се избива от икономията на електроенергия.

Това е една от най-добре почистващите прахосмукачки изобщо и може би в ТОП 3 на най-удобните. Никога няма да усетите липса на мощност, и ако досега не сте харесвали да почиствате с прахосмукачка ще започнете несъзнателно да я използвате за всякакви замърсявания ежедневно.

Numatic Henry HVR200-A2

Основни функции:

 1. Огромен контейнер (ако чистите веднъж в годината съм сигурен, че ще съберете всичката мръсотия)
 2.  Проста но надеждна и евтина прахосмукачка
 3. Богат асортимент от аксесоари в комплекта
 4. Дължина на кабела 9,6м
 5. Можете да купите и от нас на този линк

На пръв поглед изглежда като детско столче, никой не би очаквал нещо от тази прахосмукачка, но истината е че слага в малкият си джоб почти всичко което се предлага на пазара и като мощност и като здравина.

Dyson Light Ball Multi Floor

Основни функции:

 1. Маневрена, колкото искаш
 2. Предлагаща перфектна филтрация ори много добро ниво на смукателна мощност
 3. Турбо четка за допълнителна подкрепа
 4. Перфектно качество на изработката

Ако трябва да избирам между Dyson на батерия и този Dyson винаги ще избера безкабелният вариянт, но ако го сравнявам с друга прахосмукачка винаги ще избера Light Ball Multi Floor, това е S класата на прахосмукачките, голяма удобна и здрава. Чисти перфектно, звучи перфектно, изглежда перфектно, какво повече може да искаш от една прахосмукачка… Е да и да работи с батерия, но не може да имаш и едното и другото.

Bissell Vac & Steam 1977E

Основни функции:

 1. Един от най-добрите хибридни модели комбинирани с парочистач
 2. Почиства едновременно прах и дезинфекцира с парата след това
 3. Много добро ниво на чистота след това
 4. В момента е изчерпан, но скоро ще получим аналогичният модел на Bissell® Vac & Steam

Уникален продукт който като идея е просто страхотен, всички клиенти които са си го поръчвали от нас са изклчително доволни, и съм склонен да им повярвам, единственият минус на цялата система е проклетият кабел, но уви не може без него!

Vorwerk Kobold VK200

Основни функции:

 1. Изклчително лека само 3кг
 2. Комплекта включва само една четка но може да си закупите отделно: приставка за мокро почистване, за освежаване на матрак, за полиране и дори четка с която да обирате докато пробивате с дрелката.
 3. Изключително добро засмукване

Всичко изглежда прекрасно, но е на умопомръчителна цена особено ако искаме целият комплект от приставки и „джиджавки“, чиято цена може да надхвърли 2000лв. Vorwerk Kobold VK200 според мнозина е една от най-добрите прахосмукачки, лично аз не мога да се съглася понеже виждам кабела който се подава отзад, за мен това е крачка назад в еволюцията, все едно да си купя телефон със слушалка и кабел, вече никой не го прави нали? Ноо ако почиствате професионално, в офис тази прахосмукачка може и да е за вас особено ако разполагате с парите за нея. Лошото е, че се продава само след демонстрация!

Съвсем скоро ще добавя още прахосмукачки в този списък, а до тогава ви пожелавам приятно прахосмукиране!

Георгиев

Самопровъзгласил се инжИнер, многознаец с претенции за писател ( двойкаджия по български ) и готвач.

Други статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.