Най-добрият миксер с купа. ТОП 5 (без Планетарни)

Вие обичате да готвите, харесвате вкусната храна и най-важното очакват вие да направите поредният си вкусен сладкиш?

Няма нищо по-хубаво от това да можеш да приготвяш почти без усилие всички вкусни рецепти които искаш!

Всяка домакиня (от мъжки или женски пол) в даден момент осъзнава, че има нужда от миксер с купа, защото ръчният има постоянна нужда от внимание, а реално той просто стои фиксиран в единият край на купата.

Без да навлизам в много подробности за различията между тези уреди ще изтъкна основните им предимства.

  • Бъркалките им стоят ексцентрично, което позволява самозавъртането на купата от центробежните сили, когато те са по-големи от силите на прилепване, които се образуват при някои смеси разбира се.
  • могат да работят абсолюто автономно без постоянно човешко присъствие, разбира се имат нужда от периодично наблюдение.
  • могат да правят всичко което и ръчните миксери
  • спестяват усилия
  • остава ви повече време за готвене, което води до по-малко общо време на готвене.

ТОП 5 класация

  1. KENWOOD HM680 350W

Един от най-наложилите се през годините модел, позволяващ въртенето на купата посредством карданно предаване, както и иновативната технология 2 в 1 позволяваща използването на миксера и като ръчен, когато се налага.

2. Medion MD176640 300W

Този миксер пък е уникален с дизайнът си позволяващ му да бъде наистина компактен когато е прибран, буквално може да се побере в чекмедже, а купата му можете да приберете в шкафа с тенджерите. Мощността му е достатъчна и благодарение на прецизният контрол на оборотите можете да приготвяте ястия до съвършенство.

3. Lakeland 2-in-1 Hand and Stand Mixer 400W

Досущ като победителя в класацията, този миксер е бюджетна алтернатива, предлагаща много мощност и добър набор от функции, негов единствен недостатък е недостатъчно доброто му сервизно покритие.

4. Hamilton Beach 64650 280W

Този претенденд в класацията е с много добър дизайн, и единственото нещо което не го нареди начело в класацията е малката му мощност. Но въпреки нея той се справя просто блестящо с всяка поставена му задача.

5. TEFAL PREPLINE 450W

Въпреки по-голямата си мощност и възможността за използване в ръчен режим този уред е на 5-то място заради не достатъчно добрият си дизайн и проблемите, които създава въртящият му механизъм и изяло пластмасовият корпус и купа. Въпреки това той предлага доста мощност и добро сервизно обслужване.

Колебаете ли се още при избора на миксер с купа?

Част от миксерите по-горе можете да намерите тук, както и много други измежду които да избирате, ако пък вече сте избрали или имате миксер можете да споделите своите впечатления и препоръки към останалите потребители чрез формата за коментари по долу. Благодаря ви!

Георгиев

Георгиев

Самопровъзгласил се инжИнер, многознаец с претенции за писател ( двойкаджия по български ) и готвач.

Други статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *