МАГПРОМ уреди с транспортни дефекти вече и в Стара Загора

stz-tabela

За всички наши потребители от Стара Загора сме изключително щастливи да съобщим, че отваряме врати и във вашият (вече и нашият) град. Магазинът се намира на улица Колю Ганчев 33, съседно помещение в бизнес-сградата където се помещава операторът BOB.

Надяваме се да откликнем на нуждите на нашите потребители в Стара Загора, за да имате възможност в първо лице да видите и тествате уредите които предлагаме в нашият магазин. За да сме по-близко до вас и да ви спестим транспортните разходи, чакането и занимаването с куриерските фирми.

Защо да дойдете на откриването на МАГПРОМ в Стара Загора?

Мога да ви изкарам от 100 кладенеца вода защо трябва да дойдете, но единствената основна причина ще бъде, че ще предложим уникални цени на закупените уреди в деня на отварянето. Цени по ниски от тези на които ние купуваме уредите.

Освен това ще се запознаем, ще видите, че не хапем (много) и, че сме същите като вас хора които искаме да си свършим работата добре и да имаме очи с които да ви погледнем другият път когато се видим.

Уреди с транспортни дефекти вече и в Стара Загора

Въпреки, че няма да сме единствените ние ви гарантираме, че ще ви предложим уникални за пазара в Стара Загора уреди с транспортни дефекти, дори такива за които не сте и подозирали, че съществуват!

Единственото нещо за което съжаляваме е, че няма да имаме възможност да предложим пълната гама с продукти в новият магазин, това са предимно уреди, които са единични бройки! Защото складовата ни база се намира във Варна и от тук стартират всички пратки за цяла България!

Но това не означава, че няма да ви ги доставим в Стара Загора, напротив и затова е добре предварително да знаем какво точно желаете за да можем да го набавим при визитата ви на улица Колю Ганчев 33.

Това е от мен за сега, и до скоро виждане на 22 Септември 2015-та година (може би ще трябва да се избръсна до тогава?!)

Редактирано 22.09.2015

Днес е 22-ри Септември и вече открихме магазинчето, ето и няколко снимки:

magprom-stara-zagora

magprom-stara-zagora-1

magprom-stara-zagora-2

magprom-stara-zagora-3

magprom-stara-zagora-4

Какво разбрах от визитата ми в Стара Загора?

Градът е страхотен, честно ще ми е много трудно да се изгубя! Друго нещо което стана ясно е, че не мога да лепя стикери върху витрината, което можете да видите ако дойдете в магазина 🙁

DSC_0206

Добави коментар