ПРОМОЦИЯ Кукъри
Планетарни миксери

Регистрирай се за да участваш веднага!
Безплатно е!
А наградите са гарантирани.

wheel

Заявки за гаранционно обслужване, замяна или рекламации

1. Гаранционно обслужване

1.1 Всеки клиент има право на гаранционно обслужване при спазени следните условия:

- Продуктът е бил ползван според предписанията и условията описани в спецификацията му;

- Продуктът не е изтърван, заливан с течности, подложен на прекалено ниски или високи температури, предпазен от атмосферни влияния, прах и други субстанции водещи до повреда или прекомерно износване;

- Продуктът е използван в домашни условия, спазвани са циклите на работа за домашни електроуреди до 15 минути без почивка, последвани от почивка до пълното изстиване на уреда (за уреди отделящи топлина от ел. двигател);

1.2 Какво не влиза в гаранционното обслужване:

- Подмяна на счупени елементи в следствие на употреба;

- Подмяна на батерии, филтри, течности и консумативи от всякакъв характер;

- Пребоядисване, промяна на цвета, почистване и всички козметични процедури които следва да се извършват от стопанисващият продукта.

1.2 Връщане на продукта за отстраняване на повреди.

- адрес за изпращане на продукти в гаранция: до офис на Еконт на адрес: гр. Варна 9000, ул. Република № 59. Ако сте от град варна можете да го донесете и в търговските обекти на МАГПРОМ.

- Транспортните разходи за връщане на продукт в гаранция са за сметка на клиента освен в случаите, когато продуктът е върнат в първите 7 дни след използването му. В случаите, когато МАГПРОМ заплаща за връщането доставката следва да бъде извършена с куриерска фирма ЕКОНТ от офис до офис.

- Преди да бъде изпратен продукт за ремонт трябва да бъде попълнена и изпратена електронната бланка за гаранционно обслужване която се намира по-долу в страницата. След това наш служител от отдел рекламации ще се свърже с вас.

1.3 Срокове и процедури на гаранционното обслужване

- Уредът ви ще бъде отремонтиран за максимум 30 дни след като го получим.

- Ако уредът е повреден по вина на клиента ние ще изпратим писмено становище, но въпреки това е възможно да отстраним проблема за сметка на клиента, като преди отремонтирането му последният, ще бъде уведомен.

2. Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, без да посочва причина за отказа си до 30-тият ден от получаването на продукта си.

2.1 Клиентът има право да заяви подмяна артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка в срок не по-дълъг от 30 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката:

- до офис на Еконт на адрес: гр. Варна 9000, ул. Република № 59, Централен офис град Варна.

или

- да посети всеки един от търговските обекти на МАГПРОМ в гр. Варна вижте "Контакти"

3. Клиентът има право в срок от 30 дни, без да посочва причина, да върне получените артикули при положение че те са в същият вид в който са получени, НЕизползвани от клиента, с всички придружаващи ги атрибути и документи. МАГПРОМ възстановява сумите, получени от потребителя за закупуване на продукта.

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато:

- грешката е настъпила в резултат на наша вина;

- продукта който сте получили не е този който сте заявили;

3.1. Адресът за връщане на стоките е: офис на Еконт на адрес: гр. Варна 9000, ул. Република № 59, Централен офис град Варна. Връщането се допуска при следните условия:

3.1.1. Заявката за връщане на стоката е подадена писмено чрез електронната форма на МАГПРОМ по-долу, в срок от 30 дни, считано от датата на получаване на поръчката.

3.1.2. Стоката трябва да е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от МАГПРОМ – фактура и гаранционна карта (ако е била издадена такава).

3.1.3. Когато връщането на продукт е за сметка на МАГПРОМ това става задължително с куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ от офис на еконт до офис на еконт, а НЕ с произволно избран куриер от клиента.

3.2. Клиентът има право да върне получените артикули във всеки един от търговските обекти на МАГПРОМ в град Варна. Връщането на артикулите и възстановяването на сумата се допуска при спазени условия от т.3.1.2.

4. Възстановяване на пари.

Ако вие сте върнали уред в 30 дневен период или сме изпратили уред различен от този който сте поръчали в поръчката си имате право да претендирате възстановяване на заплатената за уреда сума. Преди да пристъпим към тази стъпка вие трябва да попълните електронната форма по-долу и да изпратите уредът по споменатите в предходните точки адреси.
Ако не сме успели да върнем вашият уред до 30 дни след датата на получаването му за ремонт, вие можете да пристъпите към формата за Възстановяване на пари.

Контактна форма
* Задължително

*
*
*
*
*

Данни за контакт *
*
*
*

Данни изпращач (Ако е различен от купувача)
Допълнителна информация
Условия