🕓 ПОН до ПЕТ : от 10:00 до 17:00
ЛЮБИМИ
ЗАТВОРИ
logo
0

0 Отзива / Добави отзив
Various LeifheitMop работи и изглежда като нов, но има леки козметични дефекти

Моп с кофа и турбо изцеждане Leifheit Clean Twist Disc Mop Ergo

Всички продукти от: Various
Изчерпан Кога ще имаме отново?
15 души разглеждат този продукт
69.99
Редовна цена: 139.00
Вие ще заплатите 69.99 + цената за доставка с преглед и тест!
Уреди от Германия, Франция, Англия, Европа
Подобни Дребни

Описание на Various LeifheitMop

Новата система TWIST CLEAN от Leifheit е перфектната система за почистване на подове, изработени от ламиниран паркет и дърво.

Благодарение на новото поколение моп с центрофуга с интегриран революционен въртящ механизъм в дръжката можете да сложите край на изморителното изстискване. С уникалния въртящ механизъм Leifheit отделянето на водата и мръсотията от мопа вече е толкова лесно – без каквото и да било трудоемко крачно управление и без докосване на мръсната вода с ръце. Тъй като новата революционна центрофугираща механика от Leifheit е разположена в дръжката на мопа: чрез едно натискане на дръжката и въртенето на мопа стартира. Чрез многократно натискане може да се определя индивидуално степента на влажност на мопа. С изтегляща се дръжка и вграден стоп механизъм.

За лесно почистване на труднодостъпни места, например под шкафове или под легла, дръжката се сгъва от ставата на 360 градуса.

Комплектът включва кръгла механика за центрофугиране + микрофибърен моп, която може да се пере на 60 градуса, универсална кофа с капацитет от 6 литра.

Защо клиентите изкупиха Various LeifheitMop ( ) от MAGPROM?

1. Ние изпращаме пратките на деня и те пристигат много бързо;
2. Уреда струваше само 69.99лв, а доставката беше с отстъпка;
3. Уреда се предлагаше от 2021-07-05
За нас и уредите
  • Уредите в magprom.net са нови със и без транспортни дефекти или измачкани кутии!
  • Какви са дефектите? Най-често това са незначителни драскотини по корпуса, липсваща/измачкана оригинална опаковка все неща които не пречат на функционалността!
  • Моп с кофа и турбо изцеждане Леифхеит Cлеан Тwист Дисc Моп Ерго ще бъде изпробван преди да ви бъде изпратен, за уреди работещи с вода може да има следи от такава, всички уреди от Англия са с различен щепсел!
  • Упътването на Вариоус ЛеифхеитМоп е на Английски!
  • Описанието на продукта описва всички части с които ще получите уреда.
  • Всички снимки на Various LeifheitMop са за обща представа, възможно е цветовете да имат леки разминавания в тоновете в зависимост от монитора от който се гледa, да има сенки или отражения които да предават форми или образи които физически няма как да бъдат възпроизведени с различно осветление.
  • Запазваме си правото да променяме и актуализираме съдържанието и цените по всяко време.