Търсите Планетарен миксер ли? 


Планетарен миксер от magprom

Планетарен миксер

Планетарните миксери са изключително удобни уреди с които най-често се месят теста. Професионалните кухни също ги използват в приготвянето на тесто за пици, мекици, сладкиши и всякакви смеси които изискват по-добро разбиване. Всяка една кухня има нужда от планетарен миксер, дори и най-малката! Ако не сте ползвали подобен уред ще останете удивени още след първата проба, как тестото което досега ви изпотяваше става много по-лесно и за много по-кратко време.

В нашият каталог ще намерите както по-мощни така и по=маломощни планетарни миксери, но всеки един от тях е с много добро качество и няма да ви подведе, дълги години при правилна употреба.

И за да потвърдим това ще покажем малко снимки на един планетарен миксер който е закупен преди повече от година от нашият сайт от известно заведение в града, който приехме за профилактика. На снимките се вижда моторът и предавателният механизъм със запчатките които са непокътнати след година ползване, като единственият проблем който имаше е това, че е ползван малко над пределите и поради високите температури смазката му се е втечнила.

Планетарен миксер мотор

Вижте как никъде няма опушено от претоварванията, а се има предвид количествата които се произвеждат в един ресторант.

Планетарен миксер неханизъм с запчатки

На горната снимка се вижда проблемният участък в едната пред-камера на картерният отсек на запчатките където реално се е оттекла втечнената грес. След гресиране и сглобяване миксерът си заработи както в момента на закупуването, като за това заслуга има и персоналът на съответното заведение което го е ползвало според предназначението или поне не са излизали много от нормалната рамка.

Изберете си от нашите планетарни миксери

Планетарен миксер Kenwood KM330 / 800W
Планетарен миксер Kenwood KM330 / 800W
699,00лв.  360,00лв.
Спестявате: 48%

Планетарен миксер Zyon Z9800 / 1000W
Планетарен миксер Zyon Z9800 / 1000W
415,00лв.  300,00лв.
Спестявате: 28%


Content

Свежа промоция

Уникална цена която няма аналог само сега!Промоция на magprom