Доставка & Рекламации

Доставка на уреди с транспортни дефекти

Доставка:

от 13.02.2017 до 21.02.2017г. има вероятност някой пратки да бъдат забавени заради което се извиняваме (това биха били продукти които са последни бройки на склад). Извиняваме се още веднъж за забавянето!

Закупените продукти, ще бъдат доставени на посочения от Вас адрес или до Офис на Еконт с 20% отстъпка от стойността на доставката.

Цената за доставка до Офис на Еконт примерно за един блендер който тежи 3кг и има наложен платеж до 60лв е в порядъка 4.70 - 5.70 лв. Ако обаче поръчаният продукт е по-тежък или с по висока стойност стойността на доставката расте спрямо тарифите на куриера. Ако си поръчате микровълнова фурна до адрес доставката може да премине и 20лв.

Преглед и тест

Преди да платите за самата стока ИМАТЕ право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях! За да можете да извършите тест на електроуредите следва да носите пособията нужни за тяхното пускане в екслпоатация. 

Несъответствия с обявеното в сайта се откриват на място в магазина или при получаване на продукта в куриерската служба преди той да е използван!