По-здрави през 2018-та

Блендер с подгрев Lakeland

Изгодно с 50% по-евтино

Компактна хлебопекарна

Lakeland Slim

Сега за жълти стотинки!

Готови ли сте за студа през Март?

Керамичен радиатор

59% намаление

Dolce Gusto EDG250B

Уникален дизайн

на подобрена цена

Хубавият сладолед е домашен.

Само сега на уникална цена.

sladoledmaker-lakeland.jpg
scuteri-promocia.jpg

Бързи скутери от Razor

Препускай лудо с електрически скутер сега намалени с до 80%

Студено или топло?

Вие избирате.

home-duhalka.jpg

Нашият екип който винаги е насреща!

shop1

С мен можете да разговаряте на посочените долу телфони. Можем да се срещнем и в магазинът ни във Варна на ул. Александър Дякович 45 и аз ще се погрижа вие да направите най-добрият избор за продукт от нашият каталог тъй като съм имала достъп с повечето модели. Също така съм насреща и при всякакви други въпроси, както и при затруднения с поръчка или някакъв проблем от всякакво естество в работно време, дори понякога и след това!

Гали Георгиева

Sales Manager

Аз съм винаги насреща при какъвто и да е проблем свързан с работата на сайта и дейността на МАГПРОМ, ако нещо не е както трябва в сайта няма да е грешно като кажа, че аз съм виновен за това понеже това е моята работа. Пробвал съм 99% от всички уреди и мога да ви препоръчам нещо което ще ви свърши работа, но... съм и "дървен философ" така, че се подгответе за дълъг разговор който ще се опитам да направя максимално полезен и приятен!

Христо Георгиев

Designer/Manager

Защо да си купите уреди с транспортни дефекти от magprom.net?

Ние предлагаме наистина НОВИ и НЕИЗПОЛЗВАНИ уреди със съвсем леки транспортни дефекти, които не пречат на работата на електроуредите и това е тествано от висококвалифицирани Немски и Английски специалисти, които гарантират за надеждността на уредите!

За разлика от други фирми предлагащи уреди с транспортни дефекти, които всъщност предлагат употребявани УРЕДИ ВТОРА РЪКА, ние гарантираме, че работим само със НОВИ електроуреди! Все още не предлагаме бяла техника с транспортни дефекти, но през следващата година ще разширим асортимента си с евтини електроуреди за дома.

Освен гарантираното качество което ще откриете в онлайн магазинът за уреди с транспортни дефекти ние ви предлагаме и цени които са в пъти по-ниски от тези които ще откриете където и да е било другаде!

Какви са транспортните дефекти на нашите уреди?

Като казваме транспортен дефект, може би си представяте отчупени парчета от корпусите на уредите, силни вдлъбнатини и силно надраскани повърхности?

НЕ ние не предлагаме уреди които са силно повредени!

Обикновено уредите имат повреди главно от драскотини и то съвсем леки, които в повечето случаи са толкова незначителни. че няма да можете да ги видите или откриете!

Уреди с транспортни дефекти от МАГПРОМ във Варна и Стара Загора

Варна е отправна точка на всяка една пратка направена в сайта на МАГПРОМ, но вие можете да пазарувате и в реалните ни магазини в Стара Загора.

Магазинът ни за Уреди с Транспортни дефекти във Варна се намира на улица Александър Дякович (под Бизнес хотела)

Магазинът ни за Уреди с Транспортни дефекти в Стара Загора се намира на улица Христо Ботев 108 (в Новата Сграда на ъгъла)

Следващите градове в които ще отворим магазин за Уреди с транспортни дефекти - София , Пловдив , Бургас.


Какви уреди с транспортни дефекти търсите?

shop1